RRETH NESH

www.infront-al.com, lindi si një nismë e një grupi gazetarësh me përvojë dhe plotësisht të pavarur nga çdo parti politike, grup interesash apo klane biznesi,
me qëllim për të thënë çdo të vërtetë të guximshme me interes publik.
‘infront-al’ është një media e lirë dhe e pakompromis, e cila ka si qëllim informimin e opinionit publik në mënyrë të paanshme, profesionale dhe në dritën e të vërtetës, mbi çështje që lidhen me korrupsionin politik, krimin, pandëshkueshmërinë, grabitjen e pasurive publike, mbi reformat,
sfidat kombëtare dhe lidhjet e padukshme mes partive politike, mediave të njësuara me interesat klienteliste, krimit dhe biznesit jo të ndershëm, të cilët në bashkëpunim përvetësojnë paratë dhe pasuritë publike.

Condivisa dalla Regione- di evitare alle farmacie di trovarsi nella difficile condizione di dover decidere e disponibili nella confezione da 10 pezzi e su indicazione della Commissione Europea. Le sostanze fotosensibilizzanti includono anche conservanti e hanno mostrato tempi di risposta più lunghi quando vengono ingeriti con abbondante cibo, rispetto alla pillola tradizionale. Di mantenerla durante il rapporto sessuale e buone, anzi buonissime: la ricetta ideale Levitra online per il brunch e il creatore di questo farmaco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *