23-vjeçari thyen rekordin më të pazakontë botëror Guinness

Një britanik tha se iu deshën orë të tëra përpjekjesh përpara se të ishte në gjendje të thyejë një Rekord të pazakontë Guinness World duke grumbulluar pesë ëmbëlsira M&M.

Will Cutbill, 23 vjeç, nga Solihull, Angli, tha se ai kishte ëndërruar prej kohësh që emrin e tij ta fuste në librin e Rekordeve Botërore Guinness, por vetëm në bllokimin COVID-19 ai vendosi ta bënte ëndrrën e tij realitet duke grumbulluar M&M.

“Ishte gjatë bllokimit të tretë në janar. Unë isha në dhomën e ndenjes, duke ngrënë një thes me M & Ms dhe isha tepër i mërzitur, edhe thjesht vendosa të shoh sa prej tyre mund të grumbulloja njëra mbi tjetrën”, tha Cutbill.

“Fillova të mendoj, pyes veten nëse ka një rekord botëror për këtë, kështu që e kërkova në internet dhe zbulova se më shumë që dikush kishte grumbulluar ishte katër,” tha ai.

Cutbill tha se ai i filmoi përpjekjet e tij për dy ose tre orë para se të arrinte të merrte grumbullin e tij prej pesë M&M-ve.

“Nuk është diçka që normalisht do të kisha marrë kohë për ta bërë sidomos tani që dielli po shkëlqen dhe pub-et janë kthyer përsëri, por në atë kohë, nuk kishte shumë gjëra për të bërë kështu që dukej sikur koha kalonte mirë”, tha ai.

Rekordi i katër M&M-ve ishte mbajtur bashkërisht nga Silvio Sabba i Italisë dhe Brendan Kelbie nga Australia para se organizata mbajtëse e të dhënave të verifikonte videon e Cutbill dhe t’i lëshonte atij një certifikatë.

“Kur arrita të grumbulloj përfundimisht pesë M&M, isha absolutisht në ekstazë”, tha ai.