Bujar Musta i Gjykatës Elbasan, i 19-ti në listë si më i korruptuari

Ish ministrit të Brendshëm dhe Partisë Socialiste  z. Sajmir Tahiri , ka publikuar një ‘listë të zezë’ të gjyqtarëve dhe prokurorëve që akuzohen për shkelje ligji dhe abuzime në vendime dhe janë konsideruar si më të korruptuarit e sistemit të drejtësisë.

Lista përfshin 26 gjyqtarë dhe 30 prokurorë kjo listë   i është dërguar Presidentit të Republikës së asaj kohe , z. Bujar Nishani dhe se emrat janë bërë publikë.

Bie në sy se në listë, e renditur në numrin 19 , ndodhet emri i Gjyqtarit Bujar Musta  me detyrë funksionalë Gjyqtar pranë Gjykatës së Shkallës së parë Elbasan ,i cili sipas Tahirit është i korruptuar dhe i inkriminuar por  deri në atë kohë i pa provuar, dhe nga ana e Ministrit Tahiri , ky publikim është bërë në bazë të informacioneve të mbledhura në mënyrë operative.

Për  këtë gjyqtar ditët në vijim  do tju paraqesim  me qindra fakte dhe prova se si ky gjyqtar ka

“ bërë pazare”, ka  rrëzuar kërkesat e palëve dhe po brënda 10 ditëve i ka ndryshuar nnë kundërshtim me vendimin e 10 ditëve më parë.

Dhe shumë bëma dhe denoncime të bëra kundër këtij gjyqtari që provojnë vërtetësinë e   Ministrit të Brendshëm dhe Partisë Socialiste  z. Sajmir Tahir.

Do tju tregojmë se si Bujar Musta,  ka shkatërruar familje , ka liruar vrasës në kundërshtim me ligjin.

Do tju tregojmë se si Bujar Musta, edhe pse me një mal me krime në kurriz , përkrahet nga Ambasada Amerikane duke e paisur me vizë  dhe nënshtetësi Amerikane atë dhe familjen e tijë.