Celibashi takohet me Sorecën/ Ambasadori: Diskutuam për zgjedhjet e 25 prillit

Soreca me anë të një postimi shprehet se me Celibashin ka diskutuar në lidhje me përgatitjet e zgjedhjeve 25 prillit, duke përfshirë identifikimin biometrik të votuesve, zgjatja e ID-ve, votimi i diasporës, votimi / numërimi elektronik dhe dekriminalizimi.

‘Takim i shkëlqyeshëm përsëri sot me kryekomisionerin Ilirjan Celibashi. Ne diskutuam përgatitjet e zgjedhjeve 25/4, përfshirë, identifikimi biometrik i votuesve, zgjatja e ID-ve, votimi i diasporës, votimi / numërimi elektronik dhe dekriminalizimi. Nesër Celibashi do t’i bashkohet  takimit me Krerët e Misionit të Bashkimit Evropian.’ shkruan Soreca.