Çfarë ndodhi? Garda merr zyrtarisht në mbrojtje SPAK-un

Garda e Republikës merr zyrtarisht nga ky 1 shkurt në ruajtje SPAK-un dhe Gjykatën e Posaçme Anti-Korrupsion.

Kjo pasi sot ka hyrë në fuqi vendimi i 7 korrikut të vitit të kaluar të firmosur nga Zëvendëskryeministri i asaj kohe, Arben Ahmetaj.

Ndërkaq në GJKKO sot do të mbahet dhe seanca e radhës për dosjen e incineratorit të Fierit