Çfarë po ndodh në Turqi? Pas tërmetit të fundit katastrofik, po ‘shpërthen’…

Në Turqi po rritet zemërimi dhe acarimi që zbatimi i rregulloreve që lë për të dëshiruar, është bërë shkak për shembjen e shumë ndërtesave në tërmetet e fundit që kanë goditur vendin.

BBC ka verifikuar shembuj të godinave të larta të ndërtuara së fundmi që u shembën në tërmetin katastrofik të muajit shkurt 2023.