Cristiano Ronaldo inaguron hotelin në mes të New York-ut/ Ja sa kushton një natë

Cristiano Ronaldo ka inaguruar kompleksin e tij të fundit hotelier, i cili ndodhet në New York në Times Square.

Ronaldo i është “futur me kokë” biznesit dhe ka vendosur që të shtojë më tej vlerën e pasurisë së tij të ptundshme.

Përmes një postimi në Twitter ka qenë vetë futbollisti, cili ka njoftuar se hoteli do të quhet  “Pestana CR7” dhe është i pari që ai hap jashtë Evropës.

“Çfarë date magjike – 07.07 për t’ju prezantuar me hotelin tim të ri @ PestanaCR7 Times Square, në Nju Jork”, shkruan Ronaldo.

Çmimet për një natë qëndrimi në këtë hotel variojnë nga 117 paund, dhe duhet të themi që ëshë çmim më i lirët se një natë në jug të Shqipërisë.

Kujtojmë se pesë herë fituesi i topit të artë ka ndërtuar më parë hotele në Madeira, Lisbonë dhe Madrid, me këtë të fundit që u hap muajin e kaluar.