Deri në thyerje…/ Fenomeni i motit në Greqi “tremb” qytetarët, ja si bie breshëri (video)

Breshëri i fortë ka rënë të enjten në bashkinë e rajonale të Serre, në Greqi duke shkaktuar dëme në të mbjella dhe në banesa.

Breshëri në madhësinë e një topi tenisi ra pasdite në Sfelinos dhe në zonat e komunave Nea Zichni dhe Amfipolis.