Dikur me një shoqëri për t’u pasur zili/ Çfarë po ndodh me marrëdhënien mes Adrola Dushit dhe Xhesika Berberit

Së fundmi është vënë re një krisje në marrëdhënien mes Adrolës dhe Xhesikës, të cilat dikur nuk rrinin dot pa njëra- tjetën.
Me të drejtë, publiku mendoi se shoqëria e tyre ishte prishur, por ishte Xhesika ajo që mohoi gjithçka dhe tregoi se kjo s’do të ndodhte kurrë.

“Unë dhe Adrola nuk jemi zënë dhe s’ka për të ndodhur kurrë. Jemi në zemrat e njëra-tjetrës”,- tha modelja më herët.
Mirëpo, atëhërë si shpegohet fakti që ato nuk e ndjekin më njera tjetrën në rrjet sociale.

Deri më tani asnjëra prej të dyjave s’ka reaguar publikisht, mirëpo s’dihet nëse postimi i fundit i Adrolës në InstaStory është thumb për Xhesikën.
“Ti s’mund të ndryshosh njerëzit rreth teje, por ti mund të ndryshosh njerëzit rreth teje.”- shkruhet në postimin e saj.