Djali parkon makinën dhe fillon të masturbohet, skena e turpshme në mes të Tiranës

Një video e një djali që shihet teksa masturbohet brenda makinës së tij po bën xhiron e rrjetit së fundmi. Situata është filmuar në “Rrugën e Kavajë”, në kryeqytet.

Qytetari që ka regjistruar skenën me telefonin e tij thotë se zona ka qenë tepër e populluar dhe në dyqanet anë rrugës punojnë vajza të reja.

Qytetari shkruan për JOQ: “Pershendetje duke qene se eshte kjo situata qe po fls per maniaket,pedofilet dhe perdhunuesit doja tju dergoja nje video te nje ngjarje qe ndodhi para 1 jave ne rrugen e Kavajes. Nje person qe masturbohej ne makine dhe e kishte parkuar makinen ne rrugen kryesore ku ka levizje njerezish dhe dyqane ku kryesisht punojne vajza te reja. Anonim…“

Një video e një djali që shihet teksa masturbohet brenda makinës së tij po bën xhiron e rrjetit së fundmi. Situata është filmuar në “Rrugën e Kavajë”, në kryeqytet.

Qytetari që ka regjistruar skenën me telefonin e tij thotë se zona ka qenë tepër e populluar dhe në dyqanet anë rrugës punojnë vajza të reja.

Qytetari shkruan për JOQ: “Pershendetje duke qene se eshte kjo situata qe po fls per maniaket,pedofilet dhe perdhunuesit doja tju dergoja nje video te nje ngjarje qe ndodhi para 1 jave ne rrugen e Kavajes. Nje person qe masturbohej ne makine dhe e kishte parkuar makinen ne rrugen kryesore ku ka levizje njerezish dhe dyqane ku kryesisht punojne vajza te reja. Anonim…“