“Doja ta ndëshkoja”, babai var djalin 3-vjeçar në derën e makinës (VIDEO)

Një ngjarje e pazakontë dhe tronditëse ka ndodhur në Turqi, ku një baba ka “varur” djaline  tij në derën e makinës.

Në video po qarkullon në rrjetet sociale, ku shihet një baba që ka varë jashtë makinës, që ishte në ecje djaline  tij 3-vjeçar.

Këtë akt të shumtuar kanë qenë kalimtarët që e kanë xhiruar dhe më pas ëhstë ndarë në rrjetet sociale. Policia turke arriti ta gjente personin në fjalë nga targa e makinës dhe e vuri në pranga.

Gjatë deklarimeve, babai u tha autoriteteve se në këtë mënyrë pretendonte ta ndëshkonte të birin për shkak të sjelljes që kishte bërë gjatë ditës.