Dosja e “Toyota Yaris”/Gjykata pushon hetimet për 4 të dyshuarit.Dy të tjerëve iu ranë akuzat gjatë procesit

Gjykata e Tiranës ka pushuar sot akuzën për 4 nga 6 personat e dyshuar për çështjen “Toyota Yaris”, ku u gjetën 3.4 milionë euro të padeklaruara në mjet. Në gjykim është dërguar vetëm Ervis Vladi për akuzën e “mosdeklarimit të të hollave në kufi” dhe Agim Çeka për “armëmbajtje pa leje.

Për të dyshuarit Alfred Vladi, Edi Lika, Klevi Cani dhe Alban Mollaymeri është pushuar akuza, pasi nuk janë gjetur prova nga ana e prokurorisë për përfshirjen e tyre. Vendimi i Gjykatës së Tiranës është ankimuar nga prokuroria në Gjykatën e Apelit.