Dua Lipa dëshiron të shoh më shumë unitet mes grave

Si ylli i revistës i revistës ‘Vogue’ Dua Lipa flet për përkrahjen që gjinia femërore duhet t’i bëjnë njëra-tjetrës.

Dua Lipa këtë muaj është fytyra e ‘Vogue Australia’, dhe si ylli i revistë për këtë muaj ajo ka folur rreth unitetit të grave dhe mbështetjes që ato duhet t’ia bëjnë njëra tjetrës, shkruan Daily Mail.

“Është e rëndësishme për mua të tregojmë më shumë unitet mes grave, ne duhet të shohim më shumë vajza më shumë diversitet duhet të jemi më të bashkuara” tha sensacioni i muzikës pop.

“Për një kohë të gjatë njerëzit vun gratë përball njëra tjetrës, kjo nuk duhet të qëndroj kështu” shtoi mes tjerash Dua.