E fundit/ Familjet shqiptare në kampin e ISIS po iu dorëzohen autoriteteve shqiptare

Familjet shqiptare në kampin e ISIS po iu dorëzohen autoriteteve shqiptare.

Lajmi është bërë me dije nga një gazetar i NBC, i cili ka postuar foton e disa grave dhe tre fëmijëve të cilët do të riatdhesohen në vendin tonë.