E pazakontë/ Gjyqtarja Pajtime Fetahu filmohet duke dëfryer në mes të natës(VIDEO)

Gjyqtja Pajtime Fetahu është kapur në flagrancë duke kercyer në mes të një trume me njerëz. Ajo ka vendosur të heq stresin e punës në një formë të pa dëgjuar më parë për njerëzit e drejtësisë. E çlirët, pa barriera dhe moskokëçarëse janë pamjet që na ofron imazhu i gjyqtares në videon që na ka ardhur në redaksinë tone.

Në barrën e ndërgjegjies së saj Fetahu mbart padrejësitë që u ka shkaktuar qytetarëve të thjeshtë me vendimet e saj alogjike. Rasti më i fundit u transmetua në emsionin “stop” ku një qytetar i quatur Petrit Hoxha është drejtuar në redaksinë sê “stop”, duke treguar, se ka mbaruar gjyqin për vitet e pensionit të gruas që në dhjetor 2020. Sipas tij, gjyqtarja Pajtime Fetahu nuk ka bërë zbardhjen e vendimit, në mënyrë që vendimi të shkojë te Sigurimet Shoqërore e kështu t’i lidhet pensioni.

Por nuk mbaron me kaq pasi gjyqtarja Pajtime Fetahu gënjeu mediat duke poshteruar kolegët e saj për dhënien e masës së sigurisë për Ardian Çapjas.