“E vështirë qenka të festoj larg teje, por ti festo e gëzo me fëmijët tanë” Jakup Krasniqi nga Haga letër prekëse bashkëshortes

Jakup Krasniqi i dërgon letër urimi gruas së tij për ditëlindje. Këtë gjë e ka bërë me dije vetë vajza e tij Gresë Krasniqi, e cila nuk ka nguruar të uroj nënën e saj për ditëlindje.

“Sot për ty po mendoj, për ditëlindjen tënde të 61-të, sa e vështirë qenka të festoj larg teje. Por ti festo e gëzo me fëmijët tanë që bashkë i rritem me shumë dashuri. Ata e gëzofshin jetën më mirë se unë ti, mos paçshin pengesa siç patem ne të dy! Jakup Krasniqi15 Maj, 2021”, ka shkruar Krasniqi.

Jakup Krasniqi u arrestua nga Zyra e Prokurorit të Specializuar më 4 nëntor 2020 dhe u transferua në objektin e paraburgimit të Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë në të njëjtën ditë. Aktakuza kundër tij u konfirmua më 26 tetor 2020. Aktakuza e ngarkon Jakup Krasniqin me akuza për krime lufte dhe krime kundër njerëzimit, sipas së Drejtës Ndërkombëtare, për forma të ndryshme të përgjegjësisë penale.