Emrat më të bukur që milionerët kanë vendosur për fëmijët e tyre; Për djem dhe vajza

Ne të gjithë duam që fëmijët tanë të fillojnë jetën në mënyrën  më të mirë, por a ju ka shkuar ndonjëherë ndërmend që vetëm zgjedhja e emrit të duhur të foshnjës mund ta ndihmojë vogëlushin tuaj të bëhet i pasur dhe i suksesshëm?

Epo, mund të jeni me fat pasi një studim i ri ka zbuluar emra foshnjash milionerë për djem dhe vajza që lidhen personat më të njohur dhe të suksesshëm

Emra bebash milionerë për djem

William

Amancio

Warren

Karlos

Jeff

Elon

Larry

Lawrence

Michael

Charles

Davidi

Gerald

Romake

Charles

Richard

Emra bebash milionerë për vajza

Laurene

Xhaklin

Liliane

Alisa

Christy

Xhorxhina

Salma

Xhina

Yelena

Irisi

Susanne

Abigail

Mukia