Eskluzive: Reflekton Komisionerja Firdes Shuli heq foton nudo nga zyra e “KPK”

Gjatë një lidhje online me  Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, vihet re  në zyrën e komisioneres një pikturë  e turpshme. Komisioneria Firdese Shuli në vend që në zyrën e saj të mbajë portretin e Ismail Qemalit  ashtu sic cdo institucion e kanë të vendosur  zyra e tyre , vihet re në lidhjen online nje foto nudo të një femre  .

Se nuk është aspak etike dhe e tolerueshme të mbahet një pikturë nudo në zyrë , në qoftë se komisioneria Firdes  do të mbajë një pikturë të tillë atë mund ta mbajë ne dhomën e saj të gjumit nga ana jonë besohej se , Firdes Shuli  nuk e harron zakonin e vjetër, mendon se zyra është një dhomë gjumi , sic bënte dikur nëper zyrat e këshillimit duke kryer marrëdhenie seksuale me të pandehurit .

Nga ana e infront është demaskuar dhe një tjetër pjestar i KPK ku një  nga tetë ekspertët ndërkombëtarë pjesë e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM)është dhe Hans Kijlstra, gjyqatër i Gjykatës së Rrethit të Amsterdamit dhe kryetar i dhomës për ekstradimet dhe Urdhër Arrestet Evropiane. Ekspert i trafikimit të qënieve njerëzore dhe është kapur me presh në dorë në shqipëri.

Ditwn e sotme  portali infront është informuar se pas publikimit në portalin tonë Firdes Shuli wshtw sensibilizuar dhe e ka hequr foton nudo të një femre e cila ishte leshatore në pjesët intime të organit Gjenetal.