Genoveva Calavera kontroll “Blic” në zyrat e “KPK” sekuestron pikturën nudo të Komisioneres Firdes Shuli

Nga ana e in-front.org është publikuar se gjatë një lidhje online me  Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, vihet re  në zyrën e komisioneres një pikturë  e turpshme. Komisioneria Firdese Shuli në vend që në zyrën e saj të mbajë portretin e Ismail Qemalit  ashtu sic cdo institucion e kanë të vendosur  zyra e tyre , vihet re në lidhjen online nje foto nudo të një femre  .

Nuk është aspak etike dhe e tolerueshme të mbahet një pikturë nudo në zyrë , në qoftë se komisioneria Firdes  do të mbajë një pikturë të tillë atë mund ta mbajë ne dhomën e saj të gjumit nga ana jonë besohej se , Firdes Shuli  nuk e harron zakonin e vjetër, mendon se zyra është një dhomë gjumi , sic bënte dikur nëper zyrat e këshillimit duke kryer marrëdhenie seksuale me të pandehurit .

Nga ana e infront nga burime kofidenciale jemi informuar se pas publikimit në portalin tonë Genoveva Calavera  është paraqitur në zyrën e Komisioneres Firdes Shuli dhe ka debatuar ashpër mbi këtë skandal të kryer nga Firdes Shuli

Genoveva Calavera ka  sekuestruar pikturën  nudo të një femre e cila ishte leshatore në pjesët intime të organit Gjenetal.

Piktura nudo  e një femre e cila është sekuestruar nga Genoveva Calavera  ka pasur përmasat prej 1 metra  gjatësi , dhe 65 cm e gjërësi , në sfond me njgjyrë rozë dhe me organin gjenetal të pa depiluar flokë të gjata me njgjyrën e flokëve të Firdesit .

Piktura nudo  e një femre e cila është sekuestruar nga Genoveva Calavera  i është lënë në ruajtje ekspertit  ndërkombëtarë pjesë e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM)është dhe Hans Kijlstra, gjyqatër i Gjykatës së Rrethit të Amsterdamit dhe kryetar i dhomës për ekstradimet dhe Urdhër Arrestet Evropiane. Ekspert i trafikimit të qënieve njerëzore.

Pak kohë më parë për këtë ekspert të ONM ka ardhur një video me skena erotike në redaksinë tonë ku është filmuar Hans Kijlstra i cili nuk është menduar 2 herë dhe ka kryer mardhënie seksuale, personi me të cilën ai ka kryer mardhënie është një punonjëse në KPK e cila nga informacionet e mara nga ana jonë ka ngelur shtatëzanë dhe ka lindur dhe një bebush.