Histori tradhtie: E zura gruan me një tjetër në garazhin e shtëpisë tonë, ta fal apo të ndahem?

Një burr ka rrëfyer historinë e tradhtisë nga ana e grusa së tij, të cilën e kishte zënë në flagrancë në garazhin e shtëpisë së tij, shkruan The Sun rubrika Der Deidre.

E DASHUR DEIDRE: Unë e zura gruan time dhe vëllain e saj prej njerkut duke u puthur në garazhin tonë gjatë një feste që e kishim në shtëpi.

Unë jam absolutisht i tërbuar dhe i poshtëruar në të njëjtën kohë.

Unë dhe gruaja ime jemi në lidhje që 13 vjet dhe të martuar që dhjetë.

Ajo dhe motra e saj kanë flirtuar gjithmonë me vëllanë nga njerku, që kur ai erdhi në jetën tonë, por unë e injorova duke menduar se ishte thjesht një shaka e pa krip.

Në fund të fundit, ne kemi dy fëmijë dhe mendova – një martesë e lumtur.

Të gjithë e takuam Samin katër vjet më parë kur nëna e gruas sime takoi burrin e saj të ri.

Unë jam 38 vjeç, gruaja ime është 35 vjeç dhe vëllai i saj nga njerku është 34.

Ai kurrë nuk ka qenë i martuar dhe nuk ka as fëmijë. Gjithmonë duket se është në kërkim të një gruaje.

Më pëlqeu menjëherë, është argëtues i mirë, i pëlqen të pijë dhe është jeta dhe shpirti i festës.

Ne kishim një shtëpi të madhe që ngrohej disa muaj më parë dhe ftuam shumë familje dhe miq.

Kur një mik sugjeroi të hapnim karaoken, shkova t`i gjeja altoparlantët dhe mikrofonat – e dija afërsisht se ku ishin në garazh.

Por, ndërsa shkova për të hapur derën e garazhit, diçka po e bllokonte atë. Një shtytje e madhe më vonë dhe unë u përplasa me gruan time dhe vëllain e saj nga njerku, duke ia hequr me nxitim fustanin dhe duke e kapur për beli.

Ishte e qartë se çfarë kisha ndërprerë. Nuk mund të mendoja drejt dhe duke mërmëritur se ishte një rrëmujë atje dhe nuk mund të gjeja pajisjen për karaoke.

Fjeta në dhomën e mysafirëve atë natë dhe nuk mund të flisja me gruan time për ditë të tëra më pas.

Më në fund, ajo më futi në qoshe, duke këmbëngulur që të flisnim. Ajo më lutej që ta falja duke këmbëngulur se nuk kishin bërë seks dhe duke fajësuar pijen.

Koka ime është rrëmujë, dua ta fal atë dhe të vazhdoj, por nuk e di se si.

DEIDRE THOTË: Pija sigurisht që mund të shkatërrojë frenimet tona, por gruaja juaj duhet të marrë përgjegjësinë për veprimet e saj dhe të kërkojë falje siç duhet.

Nëse do të jeni në gjendje të ecni përpara, ajo duhet t’ju tregojë se sa e sinqertë është dhe të fillojë të jetë shumë më e respektueshme për ju.

Kjo do të thotë që të mos flirtojë më me vëllanë e saj nga njerku. Ajo duhet ta ndryshojë atë marrëdhënie menjëherë për t’a treguar veten.

Duket sikur ju të dy dëshironi ta riktheni martesën tuaj në rrugën e duhur, kështu që flisni për atë që mund të bëni për të mos e marrë njëri-tjetrin si të mirëqenë dhe të filloni ta vendosni njëri-tjetrin të parët.