I korruptuari Olsi Komici/ Ja pse akoma mban akoma një karrige në KPK

Olsi Komici është proceduar penalisht për falsifikim dokumetash dhe korrupsion e vërtetuar me vendimin e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor me Nr 728 datë 07.05.2010 ku Olsi Komici ka qënë i Pandehur.
Olsi Komici nuk ka deklaruar para komisionit për vlersimin e tijë si Antar i KPK, faktin se është proceduar penalisht për falsifikim dokumetash dhe korrupsion (Shpërdorim Detyre) e vërtetuar me vendimin e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë me Nr 728 datë 07.05.2010 ku Olsi Komici ka qënë i Pandehur.
Ky veprim i Olsi Komici duke mos deklaruar këtë fakt pran ILDKPI ka falsifikuar dhe ka pasqyruar të dhena jo të vërteta para strukturave që kanë verifikuar këtë subjekt.

Në këtë pikë lindin shume pikëpyetje se çfarë qëndron pas gjithë kesaj. Kush e mbështet Olsi Komicin që akoma mban një karrige në KPK pavarësisht falsifikimeve dhe mashtrime të tij.