Ja cilat janë 3 zakone të përditshme që shkatërrojnë marrëdhënien tuaj

Të gjithë çiftet përjetojnë kriza në marrëdhëniet e tyre. Sipas ekspertëve, shumica prej tyre, shpesh padashur, krijojnë një klimë negative me disa zakone që ndjekin.

E lënë pas dore veten e tyre

Kur krijojnë një marrëdhënie, fatkeqësisht njëri nga partnerët përfundon duke u distancuar nga miqtë, duke lënë karrierën në fatin e saj dhe duke mos i kushtuar sa duhet kohë vetvetes.

Presin gjithçka nga partneri i tyre

Në vend që të kërkoni gjithçka nga partneri, gjeni një mënyrë për të arritur atë që dëshironi. Mos prisni që ai të deshifrojë mendimet tuaja. Shprehni nevojat dhe ndjenjat tuaja përmes një dialogu që do t’ju afrojë.

Kalojnë shumë kohë në mediat sociale

Kur pas një dite të ngarkuar, në vend që të ndajnë pak momente me partnerin, kalojnë kohë në mediat sociale, ekziston një problem. Komunikimi mes jush ka humbur.