Ja cilat janë shenjat që tradhtojnë më shumë

1. Dashi

Dashi mund të bjerë shpejt në dashuri dhe po aq shpejt mund të harrojë! Faktit që udhëhiqet nga momenti dhe impulset e bën propabilitetin për të tradhtuar më të lartë, krahasuar me të tjerët. Nëse e sheh që partneri s’i jep më emocionin dhe tensionin e dikurshëm, është gati për të eksploruar gjëra të tjera.

Shenjat që kanë më shumë shanse të jenë “viktima” të tradhtisë së një Dashi janë Gaforrja dhe Demi.

2. Binjakët

Nuk është surprizuese që Binjakët janë një nga shenjat që tradhtojnë më shumë. Ata përfaqësojnë dualitetin e binjakëve dhe brenda tyre duhet të luftojnë me dy personalitet.

Binjakët kanë nevojë për liri, fleksibilitet dhe varietet në jetën e tyre. Madje, në një pjesë të mirë të rasteve, janë të zotë të mbajnë edhe disa marrëdhënie në të njëjtën kohë.

3. Peshorja

Kjo konsiderohet një nga shenjat më romantike dhe më të fokusuara në marrëdhënie, por nëse një Peshore tradhton do të thotë se nuk po merr çfarë duhet nga partneri aktual. Do të ndihen në faj pas këtij veprimi, por janë shumë të zotë për ta fshehur mëkatin.

4. Akrepi

Akrepi është një nga shenjat më besnike të horoskopit, por gjithsesi nëse tradhtojnë s’do ta dijë kurrë askush veç tyre dhe Zotit! Disa njerëz të kësaj shenje janë gati edhe të marrin përsipër rrezikun e një romance klandestinë vetëm për të shmangur një skandal.