Ja sa kushton kapelja e re e Era Istrefit!

Këngëtarja shqiptare, Era Istrefi, njihet për stilin e veçantë.

Për tu dukur e tillë ajo shpenzon shumë të holla, madje një kapelë e saj kushton 342 euro.

Çmimi i saj është publikuar në një faqe ‘online’ në Instagram, aty ku publikohen çmimet e gjësendeve të ndryshme të emrave të njohur të ekranit.

Sa i përket muzikës, Era po e shijon suksesin e projekteve paraprake dhe po punon për këngë të reja.

Image