Këto tri shenja të horoskopit më së vështiri e përballojnë izolimin

Është e sigurt që askush nuk e kalon lehtë gjendjen e caktuar të jashtëzakonshme të masave të izolimit, por këto tri shenja që tani planifikojnë udhëtimet pas karantinës

Personat e lindur në këto shenja horoskopi dukshëm i godet situata e sapokrijuar, posaçërisht për shkakun që patjetër duhet të qëndrojnë në të njëjtin vend më gjatë se disa ditë.

Vetizolimin, siç shkruan Your Tango, më së vështiri e përjetojnë Binjakët, Peshoret dhe Deshtë.

Binjakët

Binjakëve tashmë u është bërë mjaft dhe e gjitha që dëshirojnë është që të shkojnë në ndonjë ndejë. Ata nuk mund ta imagjinojnë që të kalojnë çdo natë në shtëpi duke lexuar libër apo duke shikuar seri.

Binjakët thjesht janë persona shumë të hapur dhe shumë të shoqërueshëm të cilët nuk janë mësuar të kënaqen vetëm.

Peshorja

Peshoret janë të varur nga të tjerët kur është fjala për argëtim dhe rekreacion.

Edhe pse nuk hidhërohen si Binjakët, Peshoreve vërtet u mungojnë shoqëria dhe argëtimi, andaj që tani planifikojnë se çfarë do të bëjnë pas disa muajve, ku do të udhëtojnë dhe kë do ta vizitojnë.

Dashi

Deshve u mungon aventura. Ata janë aventurierë të vërtetë të cilëve dita nuk u është e mirë nëse në të nuk kanë mësuar apo zbuluar diçka të re, nëse nuk kanë bërë diçka spontane apo totalisht të krisur.

Edhe pse disa Desh duken tipa të mbyllur, kur i njihni, do ta kuptoni që ai është shumë larg së vërtetës. Megjithatë, ajo që i dallon nga Binjakët ekstrovertë është fakti që gjithsesi dinë të kënaqen edhe vetë.