Ku po shkon Joe? Presidenti Biden injoron direktivat e agjentëve të Shërbimit Sekret në Shtëpinë e Bardhë (VIDEO)

Presidenti Joe Biden u filmua duke injoruar direktivat e një agjenti të Shërbimit Sekret që u përpoq ta drejtonte atë në një rrugë që të çonte në Shtëpinë e Bardhë.

Në gafën e fundit të çuditshme të Biden, presidenti u filmua duke u kthyer në Shtëpinë e Bardhë pasi kaloi kohë në Wilmington, Delaware kur agjenti i tregon atij që të ndiqte rrugën e trotuarit në Shtëpinë e Bardhë.

Në vend të kësaj, Biden shihet duke ndjekur agjentin në lëndinë dhe përmes kopshtit në pronën presidenciale.

Videoja i ka tronditur kritikët e presidentit 78-vjeçar edhe një herë duke supozuar nëse Biden po vuan nga efektet e rënies njohëse.