Marrëdhënia e Taylor Swift dhe Travis Kelce nuk është më një mashtrim

Pavarësisht spekulimeve për vërtetësinë e tij, eksperti i PR Eric Schiffer pohon se marrëdhënia e tyre është “absolutisht reale”. Natyra e profilit të lartë të romancës së tyre ka tërhequr vëmendje të konsiderueshme mediatike, me Swift që mbështet Kelce në lojërat e Kansas City Chiefs dhe Kelce mori pjesë në një nga koncertet e Swift në Argjentinë, ku ajo modifikoi tekstet për t’iu referuar marrëdhënies së tyre.

“Ky nuk është një marifet PR që ata kanë sajuar për të mashtruar publikun, por përkundrazi është një romancë e ditëve moderne si Disney që përfshin një yll futbolli me karizëm dhe një ikonë muzikore megastar që ka një karakter që i bën të rinjtë të shikojnë lart. ”, tha Schiffer për US Sun.

Dhe ata po dashurohen para syve tanë në një mënyrë që është edhe magjike dhe në gjendje të lundrojë në shqyrtimin intensiv që vjen me të qenit në qendër të vëmendjes së mediave.”