Mashtroi qindra turq dhe përfitoi 2 miliard dollarë/ Operacioni në Shqipëri për kapjen e “bosit” drejt përfundimit

Sipas mediave turke zhvillime të rëndësishme po ndodhin në hetimin e Faruk Fatih Ozer dhe do të përfundojë brenda disa ditësh.

Po sipas këtyre mediave është raportuar se Ozer do të dërgohet para autoriteteve gjyqësore shqiptare në momentin e arrestimit më pas do t’i dorëzohet Interpolit dhe brenda 48 orëve do të kthehet në Tuqri.

Sipas burimeve të larta të sigurisë së TRT Neës , operacioni është planifikuar të përfundojë brenda disa ditësh.
Gjithashtu operacioni i nisur për kapjen e Faruk Fatih Özer vazhdon në 4 vende në Tiranë.

I shumëkërkuari Faruk Fatih Özer përmes kompanisë Thodex, Faruk Fatih Özer, mashtroi qindramijë turq, të cilët investuan paratë e tyre, rreth 2 miliard dollarë në monedhë virtuale turke.
Më pas Özer nëpërmjet motrës së tij bëri procedurat e nevojshme të falimentimit, deklaroi të mbyllur kompaninë dhe më pas u arratis drejt Shqipërisë.