“Më mungon shumë seksi”/29 vjeçari kërkon eskortë, pasi e dashura e tij…

Një 29 vjeçar i është rrëfyer psikologes për problemin me të dashurën, raporton The Sun rubrika Der Deidre, transmeton “Bota sot”.

E dashur DEIDRE: Unë dhe e dashura ime kemi qenë së bashku për një vit e gjysmë dhe jeta jonë seksuale tashmë ka rënë nga një “shkëmb”.

Ne ishim duke bërë seks të kënaqshëm në fillim, por tani kjo me të vërtetë është reduktuar.

Është ditëlindja e saj muajin tjetër dhe unë doja të rezervoja një hotel të këndshëm, por e di që nuk do të bëjmë as seks, ndaj nuk ndjehem i entuziazmuar.

Unë jam 29 dhe ajo është 31.

Unë kam një milion pyetje dhe kam frikë se ajo thjesht mund të jetë larguar nga unë, por nuk di si të ma thotë.

Ndjehem sikur po largohemi dhe sigurisht po debatojmë më shumë se përpara.

Unë kam rënë në dashuri me të dhe nuk dua ta humbas, por më mungon shumë seksi.

Po mendoj të vizitoj një shoqëruese për të plotësuar nevojat e mia.

DEIDRE THOTË: Rezervimi i një shoqërueseje nuk do t’ju ndihmojë t’i përgjigjeni asnjë prej këtyre pyetjeve.

Flisni me të se sa i rëndësishëm është seksi për ju dhe tregoni se si ju mungon të jeni afër saj. E dashura juaj mund të jetë e dëshpëruar ose e stresuar, gjë që do të ndikojë në epshin e saj, ose ndoshta keni çështje marrëdhëniesh që duhet të zgjidhen.

Ajo mund të ndihet e vetëdijshme nëse shton në peshë gjithashtu. Por e vetmja mënyrë për të arritur deri në fund është duke folur me të.