Milani nis “skarcimet”, pesë futbollistë me “valixhe në duar”

Janë disa lojtarë që do të largohen nga Milani këtë verë në kërkim të përvojave diku tjetër, Balo-Ture nuk ka bindur, Bakajokos do t’i ndërpritet huazimi pas një sezoni.

Më pas, me konfirmimin shumë të afërt të Mesiasit, mund të largohen edhe Salmakers dhe Kastijeho.

Huazimi i Lazetiçit është gjithashtu i mundur, pasi atij i duhet kohë për t’u rritur dhe mësuar me ritmet e teknikat e futbollit italia