Mos u besoni asnjëherë/ Ja cilat anë shenjat e horoskopit që janë gati t’u godasin pas shpine

DASHI (21 Mars – 19 Prill)
Dashi mund të jetë një shenjë shumë besnike, por kur bëhet fjalë për të vendosur veten në radhë të parë ose miqtë, ka më shumë të ngjarë t’ju godasë me thikë pas shpine për përfitimin e veta sesa të qëndrojë besnike. Mos e gaboni, është një mik i shkëlqyer por si shenja e parë e zodiakut, është mësuar të jetë numri një.

AKREPI (23 tetor – 21 nëntor)
Akrepi është i rrethuar me mister dhe intriga, prandaj është më mirë të jeni të kujdesshëm se kush është në të vërtetë. Nëse nuk jeni në rrethin e tij të ngushtë, nuk keni pothuajse asnjë shans të dini saktësisht se për çfarë është e aftë. Edhe ata që mendojnë se e njohin mund të befasohen kur tregon ngjyrat e vërteta.

SHIGJETARI (22 nëntor – 21 dhjetor)
Shigjetari mund të jetë një mik i shkëlqyeshëm … nëse i përshtateni . Pëlqen të jetë pranë njerëzve që eja bëjnë jetën më të lehtë ose më emocionuese. Por kur ajo ndeshet me njerëz që janë më emocionues ose interesantë, nuk e ka problem t’ju ndërrojë menjëherë.