Në sarajat e Hans Kijlstra/ Ja privilegjet që shijon fal ‘shokëve’ në Vetting

Një i degjeneruar, i fustruar dhe ilustrimi më perfekt i ‘llumit’ në Vetting është dhe do të jetë gjithmonë Hans Kijlstra. Për ata që nuk e dinë ai erdhi në Shqipëri si një ndër nga tetë ekspertët ndërkombëtarë pjesë e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM)është i cili ka një background si gjyqtar i Gjykatës së Rrethit të Amsterdamit dhe kryetar i dhomës për ekstradimet dhe Urdhër Arrestet Evropiane si dhe ekspert i trafikimit të qënieve njerëzore.

Skandali seksual me një punonjëse në zyrat e KPK-së tronditi opinonin publik. Koha ka kaluar dhe mesa duket Hansi e ka harruar të shkuarën e tij në Shqipëri. Ai vazhdon jeten i qetë në shtetin Gjerman ku punon edhe në fushën e biznesit dhe madje është shumë aktiv në rrjetet sociale ku shtiret sikur asgjë ska ndodhur duke harruar edhe fëmijën që braktisi në Shqipëri. Për më tepër shikoni fotot.