Nëna përvëlon ish shefen e ONM Genoveva Calavera , ja mesazhi I fundit

Me shprese si ngahera.Zonja Kalavera.Te kerkova drejtesi po ti ike si era Nuk prite te vinte pranvera Zonja Kalavera Nga reforma qe stise magjistratet i gremise Te gjithe i godite si rrebesh shiu Si furtune qe drejtesine e perpiu Ty te tha Luja me magjistratet mos luaj Jane shkoluar me drejtesi Reforme te tille s,ka pare njeri Te heqesh magjistratet qe luftuan te ngratet mesuan pa pushim po ti me shume nxitim i hodhe ne rruge dhe solle te tjere qe s,ishin pare kurre .Zonja Kalavera a ndihesh e qete Po ta themi me te vertete shume e ashper dhe e padrejte hiq magjistrate te nderuar dhe u hoqen nga njerez te korruptuar njerez te padrejte e pa etike sharlatan dhe jo fisnike

I vrave Kalavera magjistratet cfare te bejne te ngratet Ishalla pasardhesja jote do jete ndryshe Do punoje me drejtesi Cdo gur ne themelet e drejtesise do ta vere mecterezi Po e beri kdte pune nga Zoti do kete miresi