Nëse respekton këto ‘rregulla’, shpirtin binjak mund ta takosh në ëndërr

Sezoni i dasmave, këtë vit, shpresojmë të jetë afër. Pavarësisht nëse jeni single, po kërkoni të jetoni një romancë apo të fejoheni, shikoni një prej traditave dhe besëtytnive intriguese që e ka origjinën nga Turqia dhe që, thuhet se ndihmon për të gjetur një dashuri që do të zgjasë përgjithmonë.
Përgjatë shekujve në Turqi, besëtytnitë dhe traditat janë shfaqur në shumë forma, disa prej tyre vazhdojnë të jetojnë edhe sot, pavarësisht nga fakti që mbështeten shumë pak në prova. Një prej superticioneve më të besuara është edhe ai i ëndrrës me princin e kaltër.

E takon shpirtin binjak në ëndërr

A e dini se ekziston një besim që tregon se është e mundur që shpirtin binjak mund ta ndeshësh në ëndërr? Po, partnerin tuaj të ardhshëm, edhe nëse nuk e keni takuar ndonjëherë, mund ta takoni në ëndërr për herë të parë.
Për ta bërë këtë është e lehtë, thjesht duhet të ndiqni disa rregulla.

Së pari, duhet të flini diku ku nuk keni fjetur kurrë më parë.

Së dyti, duhet të vendosni çelësin e shtëpisë ose dhomës, në të cilën do të qëndroni nën jastëku.

Me sa duket, pasi ndiqni këto dy hapa, do të merrni një imazh të shkurtër të bashkëshortit tuaj të ardhshëm në ëndrrën tuaj.

Le të shpresojmë që do ta mbani mend vizionin në mëngjes.