Nuk besonte te COVID-19 e vaksinat, ndërron jetë nga virusi prezantuesi

Një punonjës në radio, që sistematikisht kishte kritikuar mbajtjen e maskave në publik dhe pandeminë COVID-19 ka ndërruar jetë nga sëmundja. Phil Valentine, nuk ka mundur të fitojë betejën me virusin, nga e cila vuajti disa javë.“Ne jemi të trishtuar të raportojmë se mikpritësi dhe shoku ynë Phil Valentine ka vdekur. Ju lusim të mbani familjen e Phil Valentine në mendimet dhe lutjet tuaja” shkruajti stacioni në Twitter.61-vjeçari njoftoi në korrik se u infektua me COVID-19 nëpërmjet një postimi në Facebook.Duke folur për përvojën e tij me koronavirusin, ai përshkroi kollitjen, mbingarkesën dhe lodhjen për të cilat tha se dhembin shumë.Valentine këshilloi dëgjuesit të vaksinoheshin, por gjithashtu tha se kishte disa alternativa shumë efektive për imunizimin.