Pranohet kërkesa e Hashim Thaçit për tu mbrojtur nga një avokat i ri në Hagë

Gregory W. Kehoe do të jetë zyrtarisht avokati i ri i Presidentit Thaçi në gjyqin në Hagë.

Gjatë muajve të kaluar Thaçi mbrohej nga David Hooper, por kërkoi zëvendësimin e tij dhe Gjykata Speciale e ka pranuar kërkesën.

Dhomat e Specializuara të Gjykatës gjithashtu e kanë akredituar avokatin e ri pranë institucionit.