Si të dalloni nëse partneri juaj po iu tradhton?

Të zbulosh se partneri juaj është duke iu tradhtuar, nuk është aspak e lehtë, gjithsesi shumica e njerëzve preferojnë ta dinë të vërtetën sesa të qëndrojnë në errësirë.Për të kapur një partner në veprim ose për të konfirmuar dyshimet, njerëzit u drejtohen ekspertëve ose hetuesëve privatë.

Shenjat më të zakonshme dhe të dukshme janë ato si kalimi i orëve më gjatë në punë si dhe udhëtimet e punes.Disa nga shenjat kryesore se partneri po iu tradhton, janë: Ndryshimi i zakoneve, daljet e shpeshta nga shtëpia dhe kthimi i vonë, udhëtimet biznesi, mungesat në festa familjare, puna shtesë, shpenzimet e pashpjegueshme, llogari sekrete në rrjetet sociale etj.

Por, shenjë tjetër shumë e rëndësishme është edhe aroma e dikujt tjetër si dhe blerja e dhuratave që nuk i keni parë më herët.