Skandal: Lul Berisha , banda e Cërrikut , Banda e Lushnjes shkarkojnë prokurorin Adnand Kosova

I  ashtuquajturi “veting”  i organizuar nga përfaqsuesit e bandave kriminale shkatërron njerëzit dhe personat që i janë përkushtuar sistemit të drejtësisë prej 3 dekadash .

Një ndër rastet e mëposhtme është dhe prokurori Adnan Kosova i cili prej 37 vitesh ka kontribuar për shtetin Shqiptar dhe si medalje mori flakjen në rrugë me ndikimin e bandave kriminale të cilat me këtë pushtet janë kthyer sin ë Siçilinë e viteve 1970.

Prokurori Adnand Kosova ka qënë Prokurori që shkatërroi Bandën e  Aldo Bares dhe të Lul Berishës Berisha u ndalua në vitin 2006 në Maqedoni dhe është akuzuar  për disa krime nga ana e Prokurori Adnan Kosova.

Ai u dënua fillimisht me burgim të përjetshëm ndërsa më pas ky dënim ul në 25 vjet heqje lirie.

Adnand Kosova prokuror me karriere prej 37 vitesh ,u  shkarkuar nga detyradhe pse  ky “veting “e deklaroi te denje per te vazhduar detyren porn ë mënyrë kriminale u shkarkua .

Si ndodhi ?

Nuk ka një  pergjigjje ,dim vetëm se e vetmja pronë e tij është një apartament me dy dhoma ,në të cilin banon ai .

Po, ky prokur u shkarkua mes detajesh qesharake ,tragjikomike edhe për vendin tonë pa menduar aspak për një person që në kryë të prokurorisë  të Krimeve të Rënda u cilesua si dora e hekurt, me një integritet e personalitet që rrallë e gjen në radhët e prokurorisë  i cili ka eleminuar bandat më të mëdha kriminale që nga Lul Berisha , banda e Cërrikut , Banda e Lushnjes etj .

Por mesa duket bandat kriminale që nga Lul Berisha , banda e Cërrikut , Banda e Lushnjes etj lodrojnë në miljona Euro të ardhura nga burime kriminale dhe prokurori  Adnand Kosova i flakur në mes 4 rrugëve.