Sot nje vendim i sponsorizuar dhe kriminal, u firmos nga Vettingu, qe i sherbeu bukur dhe me efikasitet, Byrose Politike dhe grupeve kriminale ne vend

Sot nje vendim i sponsorizuar dhe kriminal, u firmos nga Vettingu, qe i sherbeu bukur dhe me efikasitet, Byrose Politike dhe grupeve kriminale ne vend.

Anton Martini, prokurori i Krimeve te Renda qe ka kaluar dhjetera dosje te rendesishme ne duar, sot ngeli pa pune se ka cenuar besimin e publikut me investimin e kredise se bute ne bono thesari dhe paaftesi profesionale se kur ka qene drejtues ne Prokurorine Shkoder, nuk ka zbatuar proceduren e shortit elektronik te ndarjes se ceshtjeve penale.

Ku ishim,ku jemi dhe ku do katandisemi.

Sot u asgjesua dhe u hodh ne rruge nje prokuror kalibri, ashtu sic u be me rastet e tjera si Adnan Kosova,Eugen Beci,Arben Dollapi,Antoneta Sevdari, Gentian Trenova, Stoja, Bledar Maksuti, e shume te tjere qe dashur pa dashur e lane nje gjurme ne sistemin e drejtesise,duke hetuar ceshtje te rendesishme.

Te shpresojme dhe te presim se kush do jete ne vijim tek SPAK apo ne prokurorite e rretheve,prokurori energjik dhe kembengules per te hetuar kokat e grupeve kriminale ne vend.
Antonit ju pre endra per te qene pjese e SPAK, edhe pse nga konkurimi ne KLP u rendit i dyte, pas Altin Dumanit.
Martini Si duhej askujt…
Madje as puna qe kishte bere dhe as zelli i tij per pune te metejshme…

Sot disa nga kokat e grupeve kriminale ne vend, kane hapur Shampanjen,festa ka filluar…