Studim/ Gjatësia e gishtit mund të thotë shumë për persoanlitetin tuaj

Në bazë të shumë studimeve rezulton se dora juaj mund t’ju tregojë shumë për personalitetin tuaj. Realisht është vërtet mjaft e çuditshme. Sekreti qëndron në gishtin tuaj unazor dhe gishtin tregues. Ky gisht mund të zbulojë shumë për llojin e personi që jeni, raporton Gadgets.

Ky test vlen vetëm për burrat, sepse gjatësia e këtyre gishtërinjve tregon nivelin e testosteronit tek burrat. Ekzistojnë tre lloje: A, B dhe C.

  1. Gishti unazor është më i gjatë se gishti tregues

Ne po flasim për burra të bukur këtu. Ata janë simpatikë dhe mund të merren vesh me të gjithë. Megjithatë, ata janë pak më agresivë dhe shpesh bejnë trazira.

  1. Gishti i unazës është më i shkurtër se gishti tregues

Burrat me këto duar janë shumë të sigurt dhe madje mund të jenë edhe pak narcistë. Këta njerëz nuk e kanë problem të qëndrojnë vetëm shpesh dhe nuk u pëlqen të shqetësohen. Sidoqoftë kur bëhet fjalë për dashurinë, ata janë më pak të sigurt pasi nuk janë ata që bëjnë lëvizjen e parë dhe marrin iniciativën.

  1. Gishti unazor dhe gishti tregues janë të njëjtat gjatësi

Ndoshta kjo thotë mjaft tashmë … burrat me këto duar janë ndërmjetës të mirë, shumë besnikë dhe të dashur. Gjithçka është e ekuilibruar me këtë lloj. Ata janë të qetë dhe gjithçka duket se funksionon normalisht, sikur të jetë e gjitha e organizuar.