Testet e shpejta ‘paralizojnë’ lëvizjen e automjeteve në Kakavijë

Testet e shpejta që u bëhen udhëtarëve kanë bërë shkak për radhën kilometrike të shkaktuar në pikën kufitare të Kakavijës.

Testi i shpejtë është detyrim për çdo individ që ikën për në Greqi.

Pala greke punon me një sportel, ndërsa kryen edhe testet e shpejta. Gjatë muajit gusht kanë hyrë 29148 persona, nga të cilët 20184 të huaj (turiste) dhe kanë dalë 21000, ku  14 148 persona të huaj, pjesa tjeter jane shqiptarë.