Tragjike, mbytet në plazhin e Velipojës një burrë 40-vjeçar

Një lajm i trishtë sot nga Velipoja e Shkodrës. Një turist 40-vjeçar i cili kishte ardhur nga Kosova për të kaluar pushimet, është mbytur në det dhe fatkeqësisht ka ndërruar jetë.

Pushuesit e pranishëm i kanë dhënë ndihmën e parë 40 vjeçarit por ka qenë e pamundur për ta shpëtuar.

Gazetarët lokalë kanë vënë në dukje mungesën e rojeve bregdetare në bregdetin e Velipojës ndërsa të pranishmit në vendngjarje tha se ambulanca vonoi të mbërrinte në vendngjarje.