U kapën me 365 kg drogë/ Ja kush janë shqiptarët e arrestuar në Itali

Janë zbardhur emrat e shqiptarëve të cilët u arrestuan në kudër të operacionit “Cororito” në Itali, ku u shkatërruan dy grupe kriminale që trafikonin lëndë narkotike.

Në pranga ranë 13 persona, e cila ishte e përbërë nga shqiptarë dhe shtetas të tjerë, teksa në total janë sekuestruar 365 kilogramë marijuanë e kokainë.

Julian Hoxhaj dhe Indrit Karafili ishin shqiptarët që drejtonin grupi e parë kriminal. Ata ishin aktivë në importin e sasive të mëdha të lëndëve narkotike në Shqipëri që më pas i shisnin në Siçili.

Pjesë e këtij grupi ishin edhe i Viktor Dalipaj, Petraq Troka.

Shqiptarët e arrestuar:

Viktor Dalipaj , lindur në Shqipëri, 46 vjeç;

Petraq Troka , i njohur si “Pietro”, lindur në Shqipëri, 33 vjeç;

Juljan Hoxhaj , i njohur si “Juli”, lindur në Shqipëri, 29 vjeç;

Indrit Karafili , i njohur si “Endri”, lindur në Shqipëri, 34 vjeç;

Grupi i dytë kriminal ishe i përbërë nga Sebastiano Lombardo, Salvatore Litteri dhe Gioeli Musumeci, të cilët merrin drogën nga shqiptarët dhe më pas e shisnin në Katania.