Zbardhet vendimi që mori Gjykata e Apelit ndaj Ervin Salianjit

Gjykata e Apelit në Tiranë ka vendosur shtyrjen e seancës ndaj deputeti të Partisë Demokratike, Ervin Salianjii për çështjen tashmë të njohur në publik  si “Babalja”. Shkak për këtë është bërë mungesa e një prej anëtarëve të trupës gjykues, ndërsa Gjykata e Apelit thotë se për seancën e radhës pritet të caktohet një datë tjetër, por pa e specifikuar atë.

“Ne vijim te komunikimeve mbi veprimtarine e Gjykates se Apelit Tirane, ju njoftojme se: Sot me date 30.01.2023 ora 13:30, eshte planifikuar seanca gjyqesore e ceshtjes penale ndaj te pandehurve Ervin Salianji, etj.  Ju komunikojme se dhe sot per arsye objektive nje nga anetaret e trupit gjykues nuk do te jete i pranishem. Ne kushtet e mesiperme, seanca gjyqesore nuk do te mund te zhvillohet.  Dita dhe ora e seances se ardhshme do te komunikohet sapo te caktohet”, thuhet në njoftim.