10 marsi shënon seancën dëgjimore për subjektin e rivlerësimit Znj. Irida Kacerja

Ditën e sotme do të mbahet seanca dëgjimore për subjektin e rivlerësimit për gjyqtaren pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Shkodër, e cila është kandidate për Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe krmin e organizuar.

Seanca për gjyqtaren do të mbahet sot më datë 10.03.2021, në orën 10:00. Gjyqtarja Irida Kacerja do të gjykohet nga trupa gjykuese: Etleda Çiftja, Valbona Sanxhaktari dhe Genta Tafa Bungo.

Le të presim orën 10:00 sesi do të vijojë procesi i seancës për gjyqtaren dhe sesi do të gjykojë krimi i organizuar Etleda Çiftja, “shoqen” e saj Kacerja.