10 mitet enigmatike që secili i beson, nga misteret deri te vdekja

10 mitet enigmatike që secili i beson, nga misteret deri te vdekja

Të gjithë ne kemi një dëshirë të brendshme, që kërkon përgjigje për pyetjet më themelore që shtron sot njeriu.

Nga kemi ardhur? Pse jemi këtu? Ku po shkojmë, dhe cili është qëllimi ynë? Në shumicën e rasteve, mitet janë dukshëm metaforike, dhe herë-herë të pakonceptueshme.

10 mitet enigmatike që secili i beson, nga misteret deri te vdekja

Të gjithë ne kemi një dëshirë të brendshme, që kërkon përgjigje për pyetjet më themelore që shtron sot njeriu.

Nga kemi ardhur? Pse jemi këtu? Ku po shkojmë, dhe cili është qëllimi ynë? Në shumicën e rasteve, mitet janë dukshëm metaforike, dhe herë-herë të pakonceptueshme.