4 orë në radhë për të kryer një grafi te Dispanceria

Që prej fillimit të pandemisë Dispanceria është tejmbushur me qytetarë që presin në rradhë për të bërë grafi.

Qytetarët qëndrojnë nga 4 orë në rradhë për të kryer grafi dhe cilësojnë se janë lodhur nga kjo situatë.

Theksojmë se Dispanceria është e vetmja qendër që ofron shërbim falas. Qytetarët shprehen se janë të lodhur nga kjo situatë dhe se po bëhet e papërballueshme.