6 sjellje femërore që meshkujt thjesht i duan

Gratë janë dhurata më e mahnitshme që burrat mund të kenë. Ato kujdesen për burrat, i duan ata, megjithatë ato i bezdisin më shumë burrat. Prandaj, shumë zakone të grave mund të prekin një nerv te burrat.

Për shembull, ju e telefononi vazhdimisht, veproni si një fëmijë ndërsa bëni diçka, bëni selfie, kaloni shumë kohë në pazar, etj.

Megjithatë, ekzistojnë disa zakone të grave që burrat i adhurojnë:

Koka e saj në gjoksin e tij

Meshkujt thjesht e duan kur një grua vë kokën në gjoksin e tyre. Në ato momente, ata ndihen sikur i japin të dashurës së tyre një ndjenjë sigurie.

Ajo luan me flokët e tij ndërsa ai nget makinën

Kjo jo vetëm për shkak të kënaqësisë fizike nga ledhatimi i kokës së tij, por burrat e përjetojnë përkëdheljen si një shprehje të dashurisë dhe nevojës për kontakt nga partneri.

Ajo e lavdëron atë në Facebook

Burrat nuk mund të ngopen me vlerësimin në publik.

Ajo e dëgjon me kujdes

Kjo e bën atë të ndihet i dashur.

I dërgon mesazhe dhe e telefonon kur është me miqtë

Djemtë e duan kur gratë tregojnë se mendojnë për ta edhe pse janë të zëna me diçka tjetër.

Afeksioni në publik

Zemra e një burri rreh më shpejt kur i mbani dorën ose kur i rregulloni flokët ndërsa prisni në radhë.