ALARM në Vatikan, kërcënohet me 3 plumba Papa Françesku!

Një kërcënim i drejtpërdrejtë ka ardhur për Papa Françeskun nga persona të cilët ende nuk janë identifikuar.

Edhe pse zarfi nuk mbërriti në selinë e shenjtë, të gjithë u alarmuan dhe menjëherë forcat e sigurisë u vunë në lëvizje për zbardhjen e kësaj ngjarje.

Një zarf me tre plumba ishte nisur për te Papa Fraçesku dhe kanë qenë oficerët e policisë ata të cilët në zyrën postare në Milano e konfiskuan, pasi zbuluan se çfarë kishte brenda.

Emri i dërguesit nuk ishte në zarf, por e vetmja gjë që dihet është se vendi i dërgimit të pakos është nga Franca.

Mbi zarf shkruhej: Papa – Qyteti i Vatikanit, Piazza S. Pietro në Romë.