Basha tregon haptazi se kush është i lidhur me vettingun

Ditën e sotme kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha, ka nxjerrë një video në faqen e tij në facebook. Basha citon se është Rama me marionetat e tij, kryeministrin Edi Rama dhe zyrtarë të tjerë socialistë, për lidhjet e tyre me mafian e Ndraghetës për të shtuar pasuritë e tyre, dhe ata që po e paguajnë çmimin janë shqiptarët.

“Kupa është mbushur” thotë Basha.

Basha thotë së Edi Rama ka kapur sistemin e drejtësisë dhe deri më sot asnjë gjyqtar i lartë nuk është dënuar.